Suur Camp Jyväskylä

Suomen liikuttavin leiri Suur Camp järjestää ensimmäiset liikuntaleirinsä Jyväskylässä kesäkuussa 2022. Espoossa kerran järjestetty Suur Camp oli suuri menestys, joten päätimme laajentaa leiritoimintaamme Jyväskyläänkin.

Leiri tulee ottamaan paikkaa Mäki-Matissa Jyväskylän Kristillisen Koulun tiloissa (Voionmaankatu 18). Koulun tilat tarjoavat huippumahdollisuudet onnistuneelle kesäleirille. Koulun sisätiloista löytyy liikuntasalin tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi myös muun muassa suosittu iWall (alla video) sekä pöytätennispöytiä. Ulkoliikuntamahdollisuudet ovat huikeat, koska koulun piha-alueen ja monipelikaukalon lisäksi kivenheiton päästä löytyy Hippoksen ja Viitaniemen liikuntamahdollisuudet.

Klikkaa tästä, niin pääset tutustumaan perustajatiimiimme!

Miksi Suur Camp?

Suur Campilla takaamme laadukkaan, turvallisen ja lapsiystävällisen leirin koulutetuilla ohjaajilla. Ohjaajamme ovat Liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoita- ja alumneja. Pyrimme tarjoamaan laatua ja unohtumattomia muistoja. Kokopäiväleiriläistemme kanssa teemme myös päiväretken johonkin erikoiskohteeseen. Espoon leirillä tämä on kelluva vesipuisto Laguuni. Jyväskylän kohde selviää kevään aikana.

Leirillämme tarjoamme ohjattua toimintaa 9-16 välillä. Lapset voi tiputtaa aamuparkkiimme jo kello kahdeksalta ja heidät voi noutaa iltapäiväparkistamme aina kello 17 asti. Tarjoamme leirillämme mahdollisuuden lämpimään ja ravitsevaan lounaaseen sekä välipaloihin.

Tervetuloa mukaan osaksi Suur Campia!