Hinnat ja ehdot

VIIKOT 23 ja 24
Kokopäiväleiri (9-16) = 249€/ viikko
Aamupäiväleiri (9-12) = 149€/ viikko
Iltapäiväleiri (13-16) = 149€/ viikko

VIIKKO 25 (4 päivää)
Kokopäiväleiri (9-16) = 199€/ viikko
Aamupäiväleiri (9-12) = 119€/ viikko
Iltapäiväleiri (13-16) = 119€/ viikko

Kahden leiriviikon pakettialennus -10% kokonaissummasta.
Kolmen leiriviikon pakettialennus -15% kokonaissummasta.
Sisarusalennus -10% kokonaissummasta.

Maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään meidän toimesta huoltajalle.

Peruutusehdot:

Leiri-ilmottautumisen voi peruuttaa olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos peruuttaminen tapahtuu 15 tai enemmän päivää ennen leirin alkua, eikä leirimaksua ole vielä suoritettu, on peruuttaminen täysin veloituksetonta. Leirimaksun suorituksen jälkeen pidätämme peruutuksesta 10€ toimistokuluja.

Jos peruutus tapahtuu, kun leirin alkuun on alle kaksi viikkoa, pidätämme jokaisesta peruutetusta leiriviikosta 50 euroa, jolla katamme jo kuluneet toimisto-, ruoka- ja valmistautumiskulut.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä pidätämme maksun kokonaan.

Jos leiri peruuntuu äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia, palautamme täyden hinnan lääkärintodistusta vastaan.

Muut ehdot

Emme vastaa leiripäivän (kellonajat 9-16, 9-12 / 13-16) aikana hajonneista tai kadonneista tavaroista, joten toivommekin kaikkein arvokkaimpien laitteiden ja esineiden jättämistä kotiin leiripäivän ajaksi.

Turvallisuus ja kunnioitus ovat meille hyvin tärkeitä arvoja järjestäjinä. Kaikille hyvän leiriviikon takaamiseksi leiriläisten on noudatettava yhteisiä pelisääntöjä, jotka leirillä sovitaan ja toteltava tiimiläisiämme. Jos lapsi uhkaa toiminnallaan muiden leiriläisten tai tiimiläisten henkistä tai fyysistä turvallisuutta, tai tahallaan yrittää aiheuttaa omaisuudelle vahinkoa, hänen osallistumisensa voidaan keskeyttää välittömästi ja tarvittaessa huoltajan on noudettava hänet leiriltä.

Koronan vaikutukset

Leirillämme otetaan erittäin huolellisesti huomioon ajan mukaiset koronajärjestelyt. Kunnioitamme suuresti kaupungin viranomaisten suosituksia ja toimintamme ytimessä on turvallisuus ja vastuullisuus.

Tässä vaiheessa on mahdotonta sanoa, miltä tilanne näyttäytyy kesäkuussa, mutta seuraamme aktiivisesti tilannetta ja mukautamme toimintaamme mahdollisesti sen mukaan.

Mikäli viranomaisten puolesta tulee linjaus, joka estäisi leirin järjestämisen täysin. Leiri peruutetaan ja rahat palautuu.