Hinnat ja ehdot

VIIKOT 23 ja 24
Kokopäiväleiri (9-16) = 249€/ viikko
Aamupäiväleiri (9-12) = 149€/ viikko
Iltapäiväleiri (13-16) = 149€/ viikko

VIIKKO 25 (4 päivää)
Kokopäiväleiri (9-16) = 199€/ viikko
Aamupäiväleiri (9-12) = 124€/ viikko
Iltapäiväleiri (13-16) = 124€/ viikko

Kahden leiriviikon pakettialennus -5% kokonaissummasta.
Kolmen leiriviikon pakettialennus -10% kokonaissummasta.
Sisarusalennus -5% kokonaissummasta.

Lounaspaketti puolipäiväleirille = 50€/ viikot 1&2, 40€/ viikko 3

Maksu tapahtuu laskulla, joka saapuu ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä sähköpostilla.

Peruutusehdot

Leiri-ilmottautumisen voi peruuttaa olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos peruuttaminen tapahtuu 15 tai enemmän päivää ennen leirin alkua, eikä leirimaksua ole vielä suoritettu, on peruuttaminen täysin veloituksetonta. Leirimaksun suorituksen jälkeen pidätämme peruutuksesta 10€ toimistokuluja.

Jos peruutus tapahtuu, kun leirin alkuun on alle kaksi viikkoa, pidätämme jokaisesta peruutetusta leiriviikosta 50 euroa, jolla katamme jo kuluneet toimisto-, ruoka- ja valmistautumiskulut.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä pidätämme maksun kokonaan.

Jos leiri peruuntuu äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia, palautamme täyden hinnan lääkärintodistusta vastaan.

Leiri voidaan peruuttaa järjestäjän toimesta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Tässä tapauksessa palautamme leirimaksun.

Muut ehdot

Emme vastaa leiripäivän aikana hajonneista tai kadonneista tavaroista, joten toivommekin kaikkein arvokkaimpien laitteiden ja esineiden jättämistä kotiin leiripäivän ajaksi.

Turvallisuus ja kunnioitus ovat meille hyvin tärkeitä arvoja järjestäjinä. Kaikille hyvän leiriviikon takaamiseksi leiriläisten on noudatettava yhteisiä pelisääntöjä, jotka leirillä sovitaan ja toteltava tiimiläisiämme. Jos lapsi uhkaa toiminnallaan muiden leiriläisten tai tiimiläisten henkistä tai fyysistä turvallisuutta, tai tahallaan yrittää aiheuttaa omaisuudelle vahinkoa, hänen osallistumisensa voidaan keskeyttää välittömästi ja tarvittaessa huoltajan on noudettava hänet leiriltä.

Ilmoittautumalla Suur Camp -liikuntaleirille ja maksamalla leirimaksun, liittyy ilmoitettu henkilö Suur Camp Ry:n jäseneksi kyseisen vuoden loppuun asti. Jos et halua jäsenyyttä, ilmoitathan tästä erikseen.