Tarina

Leirimme tarina juontaa juurensa aina 1990-luvun loppupuolelle, jolloin perustajajäsenistömme sisarukset Sini ja Satu syntyivät Espoossa ja varttuivat Henttaan idyllisessä ympäristössä. Tytöt saivat viettää alueella turvallisen, liikunnallisen ja iloisen lapsuuden, josta oli hyvä ponnistaa maailmalle.

Nämä kaksi henttaalaista tyttöä ovatkin sittemmin kasvaneet nuoriksi aikuisiksi ja tie on vuosien varrella johdattanut vuorotellen kummatkin Jyväskylän yliopistoon opiskelemaan liikuntatieteitä. Sinin ja Sadun matkakumppaneiksi löytyneet Mikko ja Aapo opiskelevat kummatkin samassa tiedekunnassa, ja näin tämä pariskuntapari muodostaakin vankan ammattilaistiimin liikunnan ja urheilun saralla. Liikuntatieteellinen tiedekunta on tuonut myös viidennen leirin perustajajäsenen, ikiliikkuja-Juhan mukaan kuvioihin, joka on ollut korvaamaton osa tiimiämme vankalla ja pedagogisella otteellaan.

Tuhansien tuntien liikunta-alan ohjauskokemuksen sekä yliopisto-opintojen inspiroimana tälle toveruspoppoolle syntyi taannoin yhteinen unelma:
järjestää oma, Suomen hauskin liikuntaleiri ja antaa takaisin kaikista niistä hyvistä leiri- ja liikuntakokemuksista, joita kukin on matkansa varrella saanut kohdata. 

Tervetuloa mukaan osaksi tarinaamme!