Tarina

Leirimme tarina juontaa juurensa aina 1990-luvun loppupuolelle, jolloin perustajajäsenistömme sisarukset Sini ja Satu syntyivät Espoossa Henttaan idylliseen kyläyhteisöön. Tytöt saivat viettää Henttaalla turvallisen, urheilullisen ja iloisen lapsuuden, jossa henttaalaisuus ja alueen yhteisöllisyys olivat oleellinen osa onnellista lapsuutta.

Nämä kaksi henttaalaista tyttöä ovat sittemmin kasvaneet nuoriksi aikuisiksi ja tie on vuosien varrella johdattanut vuorotellen kummatkin Jyväskylän yliopistoon opiskelemaan liikuntatieteitä.  Sinin ja Sadun matkakumppaneiksi löytyneet Mikko ja Aapo opiskelevat kummatkin samassa tiedekunnassa, ja näin tämä pariskuntapari muodostaakin vankan ammattilaistiimin liikunnan ja urheilun saralla. Henttaan ainutlaatuisen aktiivinen ja yhteisöllinen kylätoiminta on vakuuttanut vuosien varrella myös Mikon ja Aapon. Liikuntatieteellinen tiedekunta on tuonut myös viidennen leirin perustajajäsenen, ikiliikkuja-Juhan mukaan kuvioihin, joka on ollut korvaamaton osa tiimiämme vankalla ja pedagogisella otteellaan.

Tuhansien tuntien liikunta-alan ohjauskokemuksen sekä yliopisto-opintojen inspiroimana tälle toveruspoppoolle syntyi taannoin yhteinen unelma:
järjestää oma, Suomen hauskin liikuntaleiri Espooseen Henttaan alueelle ja antaa takaisin kaikista niistä hyvistä leiri- ja liikuntakokemuksista, joita kukin on matkansa varrella saanut kohdata. 

Leiri tullaan järjestämään Henttaan kupeessa sijaitsevan Opinmäen koulun ympäristössä, hyödyntäen myös Henttaan ulkotenniskenttää. Nämä monipuoliset fasiliteetit sekä yliopistotason koulutuksella varustetut ohjaajat vahvalla kokemuspohjallaan tulevat mahdollistamaan tämän unelman toteutumisen jo tänä kesänä 2021!

Tervetuloa mukaan osaksi tarinaamme!