Info

Leiri

Leiri on suunnattu 7-13 -vuotiaille lapsille. Leirillä vietetään laatuaikaa eri liikuntalajeista nauttien. Ohjaajina toimivat liikuntatieteellisen tiedekunnan ammattitaitoiset opiskelijat/alumnit.

Ajankohta

Leirit järjestetään kesällä 2022, viikoilla 23 (6-10.6), 24 (13-17.6) ja 25 (20-23.6). Valittavana on joko kokopäiväleiri (klo 9-16) tai puolipäiväleiri (klo 9-12 / klo 13-16).

Leiripaikat

Espoossa leiri järjestetään Opinmäen koululla Suurpellossa ja Jyväskylässä Jyväskylän Kristillisen Koulun tiloissa Mäki-Matissa.

Ilmoittautuminen

  1. Täytä ilmoittautumislomake haluamaasi leirikohteeseen (Välilehdet: “Ilmoittaudu Espooseen” tai “Ilmoittaudu Jyväskylään”)
    2. Käy lisäämässä verkkokaupassamme ilmoittautumista vastaava tuote ostoskoriin ja täytä kassalla laskutustiedot
    3. Saat laskun leiristä sähköpostitse

Hinnat

Kokopäiväleirin viikkohinta on 199€-249€ ja puolipäiväleirin 119-149€. Lapsesi osallistuessa useammalle leiriviikolle ja/tai sisaruksien osallistuessa saat alennusta leiristä. Tarkemmat erittelyt alennuksista välilehdeltä “Hinnat ja ehdot”.

Ruokailu

Kokopäiväleireihimme kuuluu aina ravitseva lounas, joka nautitaan leiripaikalla. Puolipäiväleiriläiselle on mahdollista ostaa lounas erikseen hintaan 40€/vko. Välipalapaketti on ostettavissa hintaan 15€/vko. Vaihtoehtona on tuoda oma välipala mukaan leirille.

Turvallisuus

Lapsesi turvallisuus leirillämme on tärkeimpiä prioriteettejämme. Leireillämme on nollatoleranssi kiusaamiselle. Leirillämme otetaan huomioon viranomaisten antamat ohjeet koronavirukseen liittyen. Kaikki ohjaajamme ovat ensiaputaitoisia.

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella suurcamp@gmail.com ja puhelimitse numerosta +358 44 2O17227