TiimiSini:

Sini on leirimme vastuuhenkilöiden vastuuhenkilö. Sini näkee hyvän kaikessa sekä kaikissa ja nostaa ympärillä olevia ihmisiä ylöspäin. Harrastuksiltaan Sini on erikoistunut tennikseen, tanssiin ja ryhmäliikuntaan, jota hän myös ohjaa opintojensa ohella. Sini ei ole tyyppi, joka jää laakereilleen makaamaan, vaan pyrkii aina optimistisella asenteella kehittämään itseään. Sini on opiskellut itsensä liikuntabiologian maisteriksi ja parhaillaan hän opiskelee fysioterapeutiksi. 

Ohjauskokemus: Lasten tennisryhmien ja kesäleirien vetäminen, aikuisten tennisvalmennus, erilaisten ryhmäliikuntatuntien vetäminen taaperojumpasta bodypumppiin sekä lasten- ja nuorten liikuntaleirien vetäminen ulkomailla. Ohjaus- ja valmennuskokemusta yli 10 vuoden ajalta.

Hauska fakta Sinistä: Sini harjaa hiuksensa vain kerran vuodessa.


Mikko:

Mikon kohdalle tulisi ennemmin kirjoittaa vähintäänkin lyhyt novelli, kuin parin kappaleen esittelyteksti, mutta yritetään…
Kun Mikko astuu huoneeseen, loppu on historiaa. Tämä veijari valloittaa hymyllään ja loputtomilla tarinoillaan hänen moninaisista seikkailuistaan ja kommelluksistaan. Urheilutaustaltaan Mikko on maajoukkuetason painija, jonka määrätietoinen ja tavoitteellinen treenaaminen on siirtynyt sittemmin kuntosalin puolelle. Tämän lisäksi Mikko pelaa myös intohimoisesti beach volleyta ja padelia. Mikko on myös kuntosaliyrittäjä Fit Niittykumpu-salilla. Peli, kuin peli, suoritus, kuin suoritus, tempaus, kuin tempaus – tämä mies antaa kaikkensa pilke silmäkulmassa. Välillä Mikko innostuu ylittämään myös inhimilliset rajat esimerkiksi ylittämällä 600 metrisen sillan hyppypunnerruksilla tai rikkomalla matohypyn ja hulailun Suomen ennätykset.

Ohjauskokemus: Mikko on toiminut lasten ja nuorten liikuttajana aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan. Kokemusta löytyy valmennuspuolelta sekä lukuisilta leireiltä ympäri maailmaa. Eri kokoiset- ja tasoiset ryhmät ovatkin tulleet tälle liikunta-alan erityisasiantuntijalle tutuksi.

Hauska fakta Mikosta: Mikko on ratsastanut virtahevolla.


Aapo:

Aapo on yrityshenkinen hauskuuttajamme, jolta löytyy ideoita asiaan kuin asiaan. Aapolla on pitkä historia salibandystä kilpatasolla, mutta nykyään käden jatkeeksi päätyy usein padel- ja tennismaila. Jalkapallotietämys on Aapon ehdoton erityistaito, voit kysyä Aapolta oikeastaan mitä vaan jalkapallosta ja vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Aapon sydäntä lähellä on myöskin erilaiset makumaailmat, erityisesti kaikenlaiset kastikkeet virtaavat suoraan Aapon sydämeen. Aapon reipas, huomaavainen ja kannustava asenne tarttuu ympärillä oleviin! Aapo on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja työskentelee päätoimisesti liikunnan- ja terveystiedon opettajana.

Ohjauskokemus: Aapo on toiminut leiriohjaajana jo nuoresta pojasta pitäen. Jyväskylässä hän toimi lasten salibandyvalmentajana ja viimeiset kolme vuotta Espoossa ovat menneet lapsia ja nuoria liikuttaessa liikunnanopettajana.

Hauska fakta Aaposta: Aapo on ollut mukana kahdessa eri tv-sarjassa. (Toisessa niistä hän oli yhdessä Mikon kanssa.)


Juha:

Ikiliikkujamme Juhan voit bongata niin lenkkipolulta, uimahallilta tai polkupyörän päältä, kuntosalia unohtamatta. Tämä kestävyyslajien kunkku on tavoitteellinen ja säntillinen kaveri, jonka huumorintaju saa nauruhermot herkille. Juhassa piilee myös oman elämänsä Aristoteles, sillä erilaiset pohdinnat elämän synnyistä syvistä kuuluvat tämän jääkiekkokaukaloissa viihtyvän miehen ajatuksen juoksuun. Juhan kanssa onkin avartavaa keskustella niin jonninjoutavista kuin myös elämänmakuisista teemoista.

Ohjauskokemus: Juha on toiminut erilaisten liikuntakerhojen- ja leirien ohjaajana/valmentajana kohta kymmenen vuotta. Kokemusta löytyy monipuolisesti eri lajeista aina voimistelusta pesäpalloon. Töiden ja opintojen puolesta koulumaailma on tuttuakin tutumpi ympäristö Juhalle. Juha on valmistunut liikuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee päätoimisesti liikunnan- ja terveystiedon opettajana!

Hauska fakta Juhasta: Jos ei Juha olisi opettaja, hän olisi todennäköisesti jahtaamassa laspuutensa unelma-ammattia lentäjänä.