Kesän 2021 Liikuntaleiri Espoossa. Suur Camp X Laguuni

Kesän 2021 Liikuntaleiri Espoossa ei voisi enää paljoa houkuttelevammaksi muuttua. Suur Camp- liikuntaleirillä nimittäin lapsellasi on mahdollisuus osallistua halutessaan päiväretkelle Keilaniemen @laguuniin, Suomen suurimpaan kelluvaan vesipuistoon.

Liikuntaleiri 2021 Espoo Suur Camp. Suur Campin kokopäiväleirillä sinulla on mahdollisuus päästä haastamaan itseäsi turvallisessa ympäristössä Keilaniemen Laguuni- vesipuistossa.


Retkeen sisältyy valvottu matkustaminen paikanpäälle, bussiliput, turvallisen toiminnan valvominen sekä tietysti tärkeimmät eli märkäpuku, pelastusliivi ja pääsylippu vesipuistoon.

KAIKKI TÄMÄ KUULUU KOKOPÄIVÄLEIRIN HINTAAN!

Varmista siis paikkasi tälle retkelle sekä muille huippuaktiviteeteille ja ilmoittaudu kokopäiväleirille osoitteessa suurcamp.fi/ilmoittaudu tai päivitä ilmottautumisesi kokopäiväleiriläiseksi sähköpostitse suurcamp@gmail.com tai laittamalla viestiä valitsemaasi reittiä. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta suurcamp.fi

Tehdään tästä yhdessä Kesän 2021 paras liikuntaleiri Espoossa!

Terkuin,
Suur Camp- tiimi

#laguuniin #leiri #lagoon #bluelagoon #waterpark #worldsbest #liikuntaleiri #espoo #kesäleiri #kesäleirit #henttaa #suurpelto #liikuntaleirit #liikuntaleiritfi #urheiluleiri #summercamp #tiimi #esittely #kesä2021 liikuntaleiri espoo 2021, kokopäiväleiri, kesäleiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *